NİSAN AYININ YILDIZLARI

Yeni yıldızlarımız belli oldu. Onur kurulu temsilcilerin önerileri ve okul öğretmenlemizin fikirleri alınarak ayın öğrencisi ve sınıfı belirlendi.  11-A sınıfı öğrencisi Kudret TEKİN okul kurallarına uyma, arkadaşlarıyla güzel iletişim kurma, öğretmenlerine saygı gösterme, derslerinde başarı gösterme ve sosyal faaliyetlere katılımda istekli olma gibi doğru ve güzel davranışları sebebiyle ayın öğrencisi, arkadaşları ile iyi geçinme, sınıf içi sorumlulukları yerine getirme, görev almaya istekli olma gibi özelliklere sahip olan 12-BT sınıfı ayın yıldız sınıfı olarak seçildi. Okul idaremiz yıldız sınıf ve öğrencimizi okula duyurdu ve kendilerini tebrik ederek ödüllendirdi.Kazanan sınıfımız ve öğrencimiz okul onur kurulu panosunda duyuruldu.

12.05.2023 164