Karaoke Yarışması

Okulumuz karaoke yarışmasıyla eğlenceye doyacak.

Onur kurulu görevleri çerçevesinde öncelikle öğrencilerimizin disiplini bozucu davranışlarını önlemek sonrasında ise deneyimsel bir çalışma imkânı sağlayarak müzik sevgisini geliştirmek, onlara özgüven kazandırmak, estetik duygularının olgunlaşmasına, ideal ve değer gelişimlerine katkıda bulunmak, onların hayatlarına heyecan katmak, moral motivasyonlarını en üst seviyede tutma amaçlanmacıyla karaoke yarışması düzenleniyor. Şarkının orijinal müziğinden sözlerin çıkarılmasıyla yapılan bu yarışmada, öğrencilerin sahip oldukları yetenekleri ortaya çıkarmalarını sağlamak ve bunu yaparken de topluluk önünde sergileyeceği bu yeteneğiyle özgüveninin pekiştirilmesi ve mutlu, keyifli bir zaman geçirmesi amaçlanıyor. Öğrenciler istedikleri türde şarkıları yarışmada seslendirebilecek. Katılımcıları keyifli dakikalar beklerken öğrenciler hem yarışmanın heyecanını yaşayarak eğlenecek hem de bu keyifli etkinliğin sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek.

17.01.2023 297

17-01-2023